1 : 1 sessioner

Du er lige her - på den her side, fordi du har drømme, som du ønsker at gøre til virkelighed. I dit liv generelt, eller i din virksomhed.

Og det er præcist hvad der sker i mit univers - dine største drømme gøres til mål... Din frekvens justeres, sammen med dit mindsæt og dit indre lederskab. Indtil du er dén version af dig, som trækker dine drømme ned på jorden og LEVER dem.

I  1 : 1 sessioner hos mig får du en helt unik kombination af terapi, energiarbejde, healing, claeringer og clairvoyance.

En kombination jeg har udviklet henover de seneste par år og som for alvor giver dig mulighed for, at fjerne ALT hvad der forhindrer dig i, at leve præcis det ekstraordinære, eventyrlige, meningsfyldte liv du drømmer om. 

Hos "by-SOUL" holdes der rum for dyb transformtion - en forandring af den du er. Og dermed en forandring der vil have STOR indflydelse på hele dit liv, såvel som din sjælsbaserede forretning.

I dit forløb anvender jeg mine clairvoyante evner til, at mærke ind i din energi. Din essens, dine evner og potentialer. Jeg mærker også dine blokeringer og lytter til alt hvad dine hæmmende programmeringer og udtjente mønstre fortæller mig imellem linierne.

Jeg vil glæde mig til, at have en kort introsamtale med dig, så vi kan se om vores energi er et match

2_20210801_213228_0001

Mine én-til-én sessioner:

Du kan booke en session med mig på forskellig vis: I min klinik i Skørping (Nordjylland), via telefon eller skype/ zoom. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker din session.

Når du vælger et 1:1 forløb hos mig, så skræddersyr vi sammen forløbet, så det passer til præcist dig, dine ønsker, behov og vildeste drømme.

Mine 1:1 forløb har derfor ikke en bestemt form, varighed, pris eller ramme. Dette aftales, når vi har snakket sammen og mærket ind i, hvor du er lige nu og hvad dit mål/ din drøm er... Og hvor meget guidning, sparring og støtte du har behov for på din rejse.

Uanset hvilke forløb du kommer på hos mig, så vil der være fokus på dit indre lederskab, dine drømme, målsætning manifestation, udvikling af dine spirituelle evner, sjæls-perspektiv, clearinger af energi, healing af traumer, integrering af skygger og opgradering af mindsæt. Med udgangspunkt i hvad der giver mest mening for præcis den du er og det du drømmer om.

I vores arbejde gør jeg brug af mine skarpe clairvoyante evner, healingsenergi, solide viden om- og erfaring fra psykologien - herunder min dybe erfaring med traume-arbejde, indre barn, skyggearbejde, sindet (det bevidste og underbevidste sind), kognitive omprogrammeringer og en generel forståelse for det menneskelige sind.

I mig får du en kærlig, empatisk, engageret og meget ærlig mentor.

Jeg er ved din side igennem hele din proces og jeg vil både støtte, udfordre, provokere og heppe på dig.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig og det er ganske uforpligtende.

 

Supervision:

Jeg tilbyder supervision til psykologer og andre behandlere, som ønsker at udvikle og/ eller kombinere deres eget terapeutiske arbejde med deres psykiske evner.

Under supervisionen gør jeg brug af mine egne clairvoyante evner, hvorfor du vil få sparring i særklasse

Vi vil have fokus på etik og moral, samt eventuel frygt forbundet med åbentlyst, at være tilstede i det terapeutiske rum, som et spirituel og sansende væsen.

Varighed: 60 - 90 minutter

Pris:  4500 kr/ timen.