Velkommen til min powerfulde, magiske, sensitive, sansende, jordnære, skæve, sjove og spirituelle verden.

 

JEG ELSKER AT SÆTTE MIG SELV MERE OG MERE FRI - LADE SJÆLEN OVERTAGE PLADSEN PÅ FØRERSÆDET.

OG JEG ELSKER AT GUIDE ANDRE MENNESKER PÅ REJSEN FRA TRAUMER, BLOKERINGER OG FORVRÆNGNINGER TILBAGE TIL SJÆL .

For at leve et liv, som udspringer fra kernen af dit væsen - din smukke sjæl, må du bevæger dig ind på en rejse.

Ind i en proces, som består af, at give slip på de gamle og falske programmeringer du har lært igennem livet. Både på det mentale plan, på handleplan og i energien.

Når du giver slip på det du ikke er - på det som holder dig nede og forvrænger, begrænser og hæmmer din sjæls udtryk igennem dit væsen, så vil du let og automatisk bevæge dig dybere ind i din sandhed.

Ind i udlevelsen af det væsen du kom for at blive.

Jeg ELSKER at guide mennesker på den rejse.

Tilbage til sjæl - tilbage til sig selv.

Jeg elsker magi - jeg elsker at skabe med sjæl, i en perfekt balance imellem lækker kreativ, modtagende og kaotisk feminin energi og udøvende, planlæggende, rummende og rammesættende maskulin energi.

For mig er det vigtigt, at vi som spirituelle væsner, ikke mister jordforbindelsen, men at vi netop healer, forløser og udlever - via en dyb kontakt med kroppen.

Når krop og sind frisættes fra gamle mønstre, sår, traumer og spor, kan sjælens lys frit strømme ind og igennem. Herved bliver groundingen af de kvaliteter og egenskaber du rummer i din sjæl tilgængelige for dig og du bliver i stand til, at leve et liv, som er et levende udtryk for din sjæls-essens.

- OG HER STARTER MAGIEN FOR ALVOR.

Jeg har brugt år på, at arbejde dybt med både mit sind, min energi og med karmiske aftryk - for at jeg i dag har modet til at være mig. Så synligt og offentligt. Og for at finde modet til, at træffe de valg i min forretning, som jeg igennem snart 10 år som entreprenør, har truffet.

Det har været en rejse ud i alt imellem mindsæt, clairvoyance, shamanistisk praksis, healing, skygge-arbejde, indre barn og ikke mindst karmisk rensning. En rejse som har ført mig dybere og dybere ind i harmoni med min sande kerne - og givet mig den viden, erfaring og de redskaber jeg har behov for, for at guide andre på denne "rejse".

Jeg arbejder som regel selv med en mentor det meste af tiden. Én som kan hjælpe mig med, at få øje på mine skygger, konfrontere frygten og bevæge mig med min inuition - også når jeg bliver bange og heller vil stikke hovedet i busken og bare gøre som jeg "plejer".

At leve med sjælen og gå med intuitionen kræver MOD, tillid, selvkærlighed, vedholdenhed, tålmodighed, handlekraft, stilhed og ærlighed - ikke mindst overfor sig selv.

Jeg har flere gange lukket en virksomhed ned, fordi den var blevet for "lille" til mig. Som f.eks. da jeg besluttede mig for ikke længere, at arbejde som psykolog og slettede ALT på min daværende hjemmeside og skabte en helt ny virksomhed, som var i alignment med MIG. Hele mig. I mit dybeste væsen.

Pludselig var mit liv et helt andet. Jeg var en anden... og jeg havde fulgt den udvikling som havde kaldt i noget tid.

Og mit fysiske liv reflekterede mit flow, min ekspansion og min udvikling - via et nyt flow af både klienter, penge og masser af fantastiske muligheder og oplevelser.

Og siden da har jeg ELSKET at gå på arbejde, haft flow i tilstrømning af klienter (og økonomi)... Bare ved at være mig og gøre det jeg elsker mest. Hvor fantastisk er det lige?!

Altså, helt konkret så handler livet her på jorden om, at vi udlever vores sjæl, ved hjælp af vores fantastiske krop, som bor og lever på denne smukke planet. Det er nemlig her det foregår lige nu. Det er her vi skal bruge de evner og kvaliteter vores sjæl besidder. Det er her vi skal handle i overensstemmelse med sjælens oprindelige energi.

Og hvilke bedre måde, at bidrage med vores fantastiske evner får vi, end at skabe vores egen forretning - præcis som vi ønsker den, som en smuk kanal for vores sjæls-energi.


Min geni-zone

Jeg har altid mærket mennesker dybt. Jeg har altid vidst når noget er galt, når nogen lyver, når nogen eller noget ikke er i balance. Jeg mærker det med det samme. Sådan har jeg haft det siden jeg var en lille pige.

Jeg mærker det i min krop, som små subtile beskeder.

På samme måde sanser jeg muligheder, potentialer, sammenhænge og kompetancer.

Det er netop min evne til, at sanse dybt der gør mig i stand til – hurtigt og let, at mærke hvor noget blokerer, hvor potentialer ikke er udnyttet, eller hvor gamle sår og traumer endnu er uhealede.

Når vi sammen har mærket hvad der skal heales, transformeres, ændres eller trækkes frem i lyset, gør jeg brug af min psykologfaglige viden og erfaring, samt min viden om healing af indre barn, traumehealing, skyggearbejde og min viden om energi til, at guide dig igennem din transformation.

En formidabel coctail (og nej, hos mig eksisterer Janteloven ikke) – som jeg ser skabe dybe og vedvarende transformationer – i mennesker og deres forretninger.

Det er vejen jeg selv er gået.

IMG_20210622_204200

Uddannelse og speciale

Jeg er uddannet psykolog (Cand.psyk) ved Aarhus Universitet i 2012. Jeg har skrevet speciale om særligt sensitive mennesker. Jeg er selv sensitiv i høj grad.

Jeg er også uddannet BARS behandler (v. Lea Philip). BARS er en del af “Acces consciousness”, hvor man på en let og skånsom måde kan få adgang til de traumer og destruktive overbevisninger, der er lagret i både kroppen, energilegemet og følelseslegemet. Herudover sænker behandlingen hjernebølgefrekvensen, hvorfor den er særdeles god ved stress.

Herudover har jeg en grunduddannelse i Tankefelt terapi (TFT), som jeg har taget hos Heilesen & Mygind. TFT er en både effektiv og skånsom måde at forløse gamle traumer, angst, depression etc.

Jeg er i 2018 uddannet Reiki helaer: Reiki 1 og 2 ved hhv. Lisa Powers og Sasja Ravndal.

Jeg har i 2019 afsluttet et 350 timer langt uddannelsesforløb i “Clairvoyance, mediumskab og healing” v. Sasja Ravndal.