Mette Kronholt

Sjæls PORTALEN - Et rum til din spirituelle udvikling

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

1

Sjæls PORTALEN - Et rum til din spirituelle udvikling

Velkommen til Sjæls PORTALEN.

Jeg ønsker at byde dig velkommen til et rum hvori din sjæl kan trænge dybere ind i dit menneske. Et rum hvori det bliver let, legende og vigtigt, at omsætte det mere subtile energi-arbejde til "hands-on-menneske-kundskab" - i form af jordnære, brugbare handlinger og redskaber, som kan støtte dig i at være et groundet besjælet væsen på jorden. Med ALT hvd du er.

Mit ønsker er, at støtte dig på din rejse ind i dybere samklang med din sjæl, op i højere frekvens og ind en dybere bevidsthed omkring din sande natur, din magi og det powerfulde kærlighedsvæsen du i virkeligheden er.

Samtidig ønsker jeg at støtte din sjæl i, at have lettere ved at eksistere på jorden. En udfordring som jeg ved mange lysarbejdere har haft og/ eller har netop nu, hvor vi navigerer intense tider.

Jeg har erfaret at det kan være en kæmpe gave, at forbinde os i fællesskaber og co-create, dele, sparre med hinanden og "rejse sammen". Derfor denne mulighed hos by-SOUL.

I dette felt modtager du healinger, kanaliseringer og belysning af emner, som skaber adgang til en dybere forståelse af dig selv. Som sjæl og som menneske. Vi arbejder med 12 forskellige temaer henover året - ét per måned.

Temaerne vælges ud fra energien og hvad gruppen kalder på, men følgende temaer vil klart belyses. Både via en kanalisering/ healing og via en masterclass.

Alignment, manifestation, grounding af sjæl og krop, kanalisering, balance, autencitet, mod, healing, kontakt til sjæl og spirit-guides, krop/ selvomsorg og det at være lysarbejder på jorden netop nu.


Sjælens rejse på jorden tjener mange funktioner. Herunder healing- og transmutering af gamle sår, traumer og smertelag, samt ændring af destruktive vaner og mønstre. Når du slipper lav-frekvent energi i krop og nervesystem, bliver der nemlig automatisk mere plads til sjælens lys og høje vibrationer i din krop. I hele dit væsen. 

Sammen forbinder vi os med sjælen. Lader vores egergifelt justere og opgradere. Vi lader den høje frekvens sive ind i alle celler og ud i alle smerte-lag. Ud i alt hvad der er forvrænget, fortrængt eller gået i stå.

Sammen transmuterer vi den tunge, fastlåste energi. Sætter den i bevægelse og lader den vende tilbage til kærlighed.

Hver måned vil du modtage:

- En kanaliseret healings/ energi-session, hvor vi foretager en powerfuld justering-, healing- og eller opgradering af din energi (ca 1 times varigned)

- En masterclass, ind i månedens tema.

Alle sessioner foregår via zoom

Herudover får du adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor i du kan netværke, dele-, sparre med- og få hjælp og støtte til din proces. Jeg deltager på lige fod med andre deltagere.

Jeg vil også indimellem hoppe ind i gruppen og dele små opdateringer, lave lives og dele hvad jeg mærker af relevant information i Facebookgruppen.

Den spirituelle bevidsthedsrejse kan være forvirrende, ensom, kaotisk, turbulent og på alle områder forstyrrrende for dit ego/ sind og din comfortzone. 

Det er laaaaaangt fra den romantiske dans på roser, som mange (i starten) forestiller sig. 

Det er en fødsel - ind i en ny forståelse af dig selv, livet og verden. Uanset hvor du er på denne rejse, kan du have brug for et fællesskab, støtte, sparring, udfordring, healing og guidning.

Og det får du lige her.

Jeg glæder mig meget til, at tage imod dig.

Sessionerne foregår live hver anden tirsdag kl 10.30 (med enkelte undtagelse ved ferier). Første session er tirsdag d. 5/12 2023.

Alle sessioner kan ses på replay og vil efterfølgende ligge som et bibliotek inde i Facebookgruppen, som nye deltagere kan gå på opdagelse i.

OBS: For mig er julen KÆRLIGHED. Mere end noget andet.... Derfor denne lækre BONUS:

Tilmelder du dig allerede nu/ i december for du som bonus adgang til min helt særlige "Selv-kærligheds-kalender", som består af 24 breve, som du modtager direkte i din inbakke, hver dag fra 1 til 24 december. Hver dag kan du lytte til/ dykke ned i en kærlig kanalisering, refleksions-spørgsmål, en kærlig øvelse, eller anden lækker guidning, som har til hensigt, at øge din kærlighed til DIG i december. 

Jeg ved nemlig at mange smukke sjæle stryger om sig med krælighed og husker alle andre, hele december... min intension er, at du denne december også husker DIG. 

Kærligst

Mette

DKK 157
Due today DKK 157
renews monthly

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.