Tænd dit lys - her er så mørkt

image-asset

Det her blogindlæg handler om selvværd og lys

Du er et lys. Nemlig. Præcis.

Lad mig forklare. Når du styrker din kærlighed til dig selv, styrker du dit lys - din energi og det du sender ud i verden. Ved at tage vare på dine behov, bruge tid på at lære dine styrker og svagheder at kende, samt fokusere på dine ressourcer frem for dine mangler. Ved at mærke din intuition, bruge tid på at finde frem til dine ønsker og drømme - dem som ligger hinsides din frygt og behovet for tryghed - kan du opbygge et liv, hvor du lever i harmoni med dig.

Når du lever et liv hvor du får dine ressourcer i spil og samtidig tager hensyn til dine mere sårbare sider - så sker der en form for magi. Du kommer til at stråle og lyse.som en lille sol. Fordi du har det godt. Fordi det du gør giver mening for dig. Fordi du bruger dig selv på en måde som er god for dig. Fordi du passer godt på dig selv.

Du begynder at stå op for dig selv. Bære dig selv med værdighed og stolthed... og nej, det bliver du ikke en opblæst nar af, tværtimod. De dejligste, kærligste mennesker i denne verden er dem med det stærkeste selvværd. Med et stærkt selvværd behøver du nemlig ikke "puste dig op", prale eller nedgøre andre. Du hviler i dig selv og vil typisk være meget behagelig for andre at være sammen med.

Dit gode selvværd er altså ikke kun fantastisk for dig, men også for alle andre omkring dig. Fordi når du lyser, så lyser du også på dem. Du sender god energi ud. Din glæde smitter. Du bliver en inspiration, du bliver et levende bevis på, at man kan have det godt i denne verden og i dette liv. Du vil være ærlig, åben, rolig og "lysende". Din positive vibration vil påvirke andre positivt.

Lad mig give dig et eksempel.

Tænk på en kollega, en ven eller et familiemedlem du har, som altid kommer ind i lokalet med "negativ energi". Det kan være i form af brok, tavshed, surmulen, vrede, bagtaleri, pral etc. Prøv at genkalde hvad denne energi gør ved dig - ja, måske ved hele rummet. Jeg vil vædde med, at du fornemmer det som en tung og grå sky.

Prøv nu at forestille dig et menneske du kender, som hviler i sig selv. Som træder ind i lokalet med "god energi" - et menneske som lyser. Det kan være en som giver et venligt smil, en som har overskud til at se dig, en som nynner muntert, en som fortæller positive og sjove historier, en som er ærlig og åben... prøv at genkalde dig hvilken energi/ følelse dette menneske giver dig og resten af rummet. For mig føles det som solskin - netop - lys i rummet.

Kan du se hvad jeg mener? 

Hvis vi alle tog ansvar for at styrke vores selvværd og hermed sprede god energi, så ville verden hurtigt blive et laaaaangt bedre, gladere, sundere og lysere sted.

Så i stedet for at forsøge at tage ansvar for og hjælpe alle andre, er det måske på tide at kigge indad og hjælpe dig selv først?!

Hvis du har behov for inspiration og støtte på din rejse mod et bedre selvværd, kan du finde mine onlinemoduler her

Rigtig god fornøjelse

Kærligst

Mette

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!