SPIRITUEL MENTOR, KLARSYNS-TERAPEUT OG KOSMISK PIONÉR

ALT GIVER MENING FRA SJÆLS PERSPEKTIV

Jeg har specialiseret mig i at kombinere det bedste fra psykologiens og energiens verden, og har herigennem skabt en powerful og dybt transformerende metode, som jeg kalder TERAPEUTISK ENERGIARBEJDE.

Når jeg møder et menneske til en session, tager jeg alle sanser i brug, og fungerer som kanal for kosmisk energi, healing og guidning. Derfor er hver enkelt session unik og skræddersyet til den enkelte.

Jeg er trænet i at se alting fra sjælens perspektiv og få øje på hvordan en given situation kan give mening – set med sjælens “briller”. Dette skaber ofte en dyb forståelse og accept, og giver samtidig indblik i hvad der har brug for, af forandring og forløsning hos min klient. En process jeg via terapeutisk energiarbejde guider dig igennem. 


Læs mere om min metode her
IMG_2001

OM 1:1 SESSIONER

HVAD MINE KLIENTER SIGER

 • Mette Kronholt

  Jeg har gennem det seneste år arbejdet sammen med Mette på både et længere forløb, flere korte og 1:1. Jeg har arbejdet med mig selv over 20 år. Jeg oplever at blive mødt, set og guidet på et helt enestående niveau. Mette arbejder med elementer fra klassisk terapi, energi forståelse og en stærk intuition og jeg har mærket at alle de udfordringer jeg har mødt er blevet hjulpet videre. Jeg oplever en gensidig respekt og ydmyghed i en sjælden kombination med stor forvandslingskraft og råstyrke til at holde alle typer af processer. Og næsten alt er foregået online hvilket ikke står i vejen for effekten af arbejdet. Mette har min dybeste respekt og jeg har og jeg vil anbefale hende til mennesker med mange forskellige udfordringer og behov for at træde ind i deres bedste version.

  Gry , Heartcentered Health Leadership

 • Mette Kronholt

  Mette kan noget helt særligt i sit arbejde med mennesker. Jeg har aldrig mødt en der er i stand til at se mig som Mette kan. Jeg har arbejdet med Mette i mange år efterhånden, og bliver ved med at komme igen, fordi jeg ved, at hun kan hjælpe mig videre på den rejse som er livet. Mit liv ville se helt anderledes ud, hvis jeg ikke havde fundet frem til Mette.

  Hvis du ønsker at finde livsglæden og leve ud fra hvad der føles rigtig for dig, så skal du vælge Mette! Du finder ikke et mere omsorgsfuldt og kompetent menneske end hende.

  Cecilie ,

 • Mette Kronholt

  Mette er en meget kompetent psykolog, hun forstår at lytte – også til de ord der ikke bliver sagt. Sikkert derfor har jeg fået noget godt, produktivt og konstruktivt med hjem, hver gang jeg har været hos hende. Hun er nærværende, imødekommende og altid godt forberedt til samtalerne.

  Jeg medgiver mine største anbefalinger til Mette.

  Anonym kvinde ,

 • Mette Kronholt

  Mettes super instinkt til at føle og være nærværende overfor hendes klients følelsesmæssige rejse, er fantastisk. Jeg følte mig som en åben bog, og hun gjorde det let at være åben og sårbar.

  For første gang i meget lang tid fandt jeg en person der forstod mig, og hjalp mig til at acceptere at jeg ikke behøver at leve efter samfundets normer, men skal prøve at finde min egen vej.

  Christian ,

 • Mette Kronholt

  Jeg er blevet et mere helt menneske efter mine samtaler og BARS behandlinger hos Mette.

  Hun har været en stor mentor, for at jeg har åbnet op til mere af mig, som jeg ikke var bevidst om – især at komme mere ned i min krop i stedet for være i hovedet. Hvilket har givet mig mere ro, selvværd og alt i alt er mere mig på arbejde, med familie og venner.
  En stor gave – TAK til Mette.

  Mette ,

1:1 FORLØB HOS MIG

OPLEV DEN POWERFULDE KOMBINATION

AF TERAPI & ENERGIARBEJDE

Når vi kun tager udgangspunkt i almen terapi, har vi kun adgang til det bevidste sind og dele af det ubevidste sind. Sandheden er dog at du er meget mere end dine tanker og gamle handlemønstre – du er et komplekst energetisk væsen.

Det er her energiarbejde kommer ind i billedet og VIRKELIG gør en forskel.

Når vi inddrager energiarbejdet i terapien, får vi nemlig adgang til den dybere underbevidsthed, samt energetiske- og karmiske lag. Det giver mulighed for hurtigt at finde ind til roden af dine udfordringer og forløse dine blokeringer, så du frisættes til at leve og skabe fra din sandhed.

 

 

 

FÅ MIN HJÆLP

BOOK DIN 1:1 SESSION HER

Vælg mellem enkelt session eller pakkeforløb.

1:1 SESSIONER

60 MINUTTER

1500 kr.

1:1 SESSIONER

90 MINUTTER

2000 kr.

ALKYMIST PAKKEN

4x90 MINUTTER

6500 kr.

"Giv dig selv tiden og den gave det er at møde Mette, hun er det hele værd."

"Mette er den mest fantastiske behandler, som jeg har været i kløerne på. Hun formår at bane sig vejen ind til lige nøjagtig der, hvor det hele stammer fra for så på kærligste vis, at sætte det fri. Det kan ikke lade sig gøre at gemme noget for Mette, hun er superskarp, og har en ny vinkel på alt, og hun giver ikke op. Mette har en evne til at leve sig ind i enhver situation, og hun forstod dermed, hvor jeg var, uanset om det var deep down eller helt oppe over skyerne

”Divine timing” er Mette, hun kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg var tæt på at droppe min forretning som clairvoyant, healer og gå tilbage til livet som lønmodtager. Jeg har arbejdet sammen med Mette gennem et 1:1 forløb over 8mdr, og jeg var med på LEAD 1,0. Jeg blev taget så godt imod, og fik virkelig lov til, at udvikle mig til den jeg er. Den dag i dag har jeg en sund forretning, og er ikke et sekund i tvivl om, at jeg er på min vej.

Mine varmeste anbefalinger går til Mette, hun er helt igennem fantastisk, og har virkelig gjort en kæmpe forskel for min forretning og ikke mindst mit liv. Tak for dig Mette."

 

Jørgen Donskov Tarp, Clairvoyant businessmentor og healer

HVAD ER TERAPEUTISK ENERGIARBEJDE?

Terapeutisk energiarbejde er på sin vis "terapi på speed" - forstået på den måde, at udvikling, klarhed og transformation ofte opstår langt hurtigere end i ordinær terapi. Det skyldes at vi, via klarsyn, hurtigt får adgang til præcist de blokeringer, sår og traumer, som forårsager problemet.

Herudover guides vi af energien til, hvilke metoder der skal tages i brug, for at skabe vedvarende forløsning hurtigst muligt. På den måde undgås en masse "trial and error" og gætterier. 

Ofte kombinerer jeg i en session de klassiske psykologiske værktøjer, såsom kognitiv terapi, indre barn healing, traume-arbejde og psykoedukation med energi-arbejde som healing, forløsning af karmisk energi, samt kanalisering.

Resultatet er dybdegående terapi, som er langt mere effektivt end almindelig terapi. Ofte oplever jeg, at vi med denne kombination af terapi og energi kan skabe forandringer på blot én session, svarende til 4-5 almen terapeutiske samtaler.

IMG_1341-edited

SÅDAN FOREGÅR EN 1:1 SESSION

Sessionen starter altid med at afdække, hvad du ønsker hjælp til på dagen, og hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

Er det første gang du kommer, starter sessionen med en lille snak om dig og hvorfor du har booket et forløb. 

Sessionen vil tage sted enten i min klinik i Aalborg (hvor jeg er onsdage og torsdage), via telefonopkald eller Zoom. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker din session.

Når du vælger et 1:1 forløb hos mig, skræddersyr vi sammen forløbet, så det passer præcist til dig og dine behov. Mine 1:1 forløb har derfor ikke en bestemt varighed eller form. Alt det er noget vi aftaler, når vi har snakket sammen og mærket ind i, hvor du er lige nu og hvad dit mål/din drøm er, og hvor meget støtte du har behov for på din rejse.

 

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig til en uforpligtende snak →

photo-1545205597-3d9d02c29597

PRØV ET PERSONLIGT 1:1 FORLØB

OPLEV FORANDRINGER DU IKKE TROEDE VAR MULIGE

Få kompetent vejledning fra en der selv har gået vejen og som ved, hvad der skal til for at forandre din situation.

 

JA TAK! JEG ER KLAR!

ER DU KLAR TIL AT DYKKE DYBERE NED I DIN SPIRITUALITET?

Så bliv en del af onlinefællesskabet

SJÆLSPORTALEN

 

LÆS MERE HER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

by-SOUL "med sjælen i førersædet" logo