FÅ MIN HJÆLP

Bag enhver udfordring ligger der en mulighed for udvikling - og din sjæl står klar til at guide dig gennem denne transformative rejse.

4

FÅ MIN HJÆLP

Bag enhver udfordring ligger der en mulighed for udvikling - og din sjæl står klar til at guide dig gennem denne transformative rejse.

Er du klar til at omfavne din bevidsthedsrejse?

Med by-SOULs værktøjer og indsigt får du adgang til en ny dimension af selvopdagelse. Oplev den inspirerende følelse af at se din verden i et nyt lys, og lad dig motivere til at udforske nye veje, der fører til øget tilfredshed og indre harmoni. Lad os sammen skabe et liv fyldt med sjæl, glæde og meningsfulde forbindelser.

 

Transformer dit forhold til dig selv, dine relationer og dit liv.

3 MÅDER AT FÅ MIN HJÆLP PÅ

SJÆLS-PORTALEN - MEDLEMSFÆLLESSKAB

SPIRITUEL UDVIKLING PÅ MÅNEDLIGT ABONNEMENT

Sjæls-PORTALEN er oplagt for dig, der arbejder godt på egen hånd, men som savner støtte, fællesskab og inspiration. Du får virkelig værdi for pengene, da jeg aldrig går på kompromis med kvaliteten i min undervisning.


LÆS MERE HER
Sjælsportalen reklame (5)
2

1:1 SESSIONER OG MENTORFORLØB

TERAPEUTISK ENERGIARBEJDE

En kombination af de klassiske psykologiske værktøjer, såsom kognitiv terapi, indre barn healing, traume-arbejde og psykoedukation, og energi-arbejde som healing, forløsning af karmisk energi, samt kanalisering. Resultatet er dybdegående terapi, som er langt mere effektivt end almindelig terapi.

 

SE DETALJERNE HER

LEAD UDDANNELSESFORLØB

KOM I KONTAKT MED DINE EVNER OG POTENTIALER

Lad mig tage dig med på en helterejse - igennem de uforløste dele af dig selv. Jeg vil guide dig, så du kan slippe ALT det du IKKE er, og herefter bevæge dig ind i din sande esses - hjem i dig selv.


SE FORLØB HER
3
Vores rejse mod et fantastisk liv og en bedre verden begynder ved at skabe balance, kærlighed og power indefra.

Det kræver, at vi hver især er i stand til at mærke og balancere os selv - med fuld bevidsthed om vores krop, sind og sjæl. Min mission er, at alle bliver opmærksomme på deres egne sår, traumer og mønstre, samtidig med at de ser deres unikke gaver, potentiale og styrker. Lad os finde modet til at hele, frigøre og fremelske det bedste i os selv og hinanden.
FØLG MED PÅ INSTAGRAM

by-SOUL "med sjælen i førersædet" logo