KONTAKT

Ræk endelig ud - jeg vil elske at høre fra dig

KONTAKT

Ræk endelig ud - jeg vil elske at høre fra dig

240b5282-064d-4b49-8596-8a5c25f5cca2

KONTAKT MIG

LIGE HER PÅ MAIL, MESSENGER ELLER SMS

Du skal endelig ikke holde dig igen med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine forløb eller er usikker, om jeg kan hjælpe dig.

Du er meget velkommen til at sende en mail eller SMS, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt og oftest inden for 48 timer. Send gerne en kort SMS, hvis du ønsker at blive ringet op, så ringer jeg til dig.


Tlf.: 22 95 61 86

Email: metteriishoej@gmail.com

Adresse: Nørregade 22a, 2, 9000 Aalborg

Kliniktider: Du vil have mulighed for at booke fysiske sessioner på onsdage og torsdage, hvor jeg er i klinikken i Aalborg. På mandage, tirsdage og fredage kan du booke sessioner via zoom.


Tusind tak for din interesse og tillid, jeg er dybt taknemmelig for, at du overvejer at få min hjælp til det, som i første omgang er årsagen til, at du er landet her på siden.

Underskrifter til website

IMG_1982

BETALING OG TILSKUD

BETALING

Du betaler efter endt konsultation. Enten kontant eller via Mobile Pay. Jeg sender efterfølgende en faktura til din mail.

AFBUD

Der opkræves en godtgørelse på 350,- ved aflysning senere end 24 timer før din aftalte tid, eller udeblivelse af konsultationen på dagen.

TILSKUD

Hvis du har en Sundhedsforsikring hos f.eks. Top Danmark, Mølholm og PFA m.fl., vil den ofte dække psykologbehandling hos mig - helt eller delvist.

HENVISNING

Jeg tager desværre ikke imod henvisninger fra egen læge.             

I HJERTET AF AALBORG

DU FINDER MIN KLINIK HER

by-SOUL v. Mette Riishøj Kronholt, er placeret på Nørregade 22a, 2, 9000 Aalborg.

 

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Logo (6)