ER DET TID TIL AT BØRSTE STØVET AF DEN SUPERHELTE-KAPPE DU IKKE VIDSTE DU HAVDE?

Du er i virkeligheden det vildeste væsen. Du ved det bare ikke - endnu.

Men det ved jeg - og jeg har tænkt mig at hjælpe dig med at huske det du har glemt. Det vigtigste i verden: HVEM DU ER OG HVORDAN DU LEDER OG MESTRE DIG SELV.

For hvad bliver muligt når du kender dine vildeste styrker og potentialer? Dine sår og svagheder? Og hvor fantastisk kan dit liv blive, hvis du bevidst og aktivt skaber det du ønsker?

Du kan, ligesom mange andre, passivet lade livet passere forbi fra sidelinjen - men vi ved begge, at det IKKE var derfor, du kom.

Og et sted véd du, at livet kan skabes og leves på en helt anden måde. En måde som omdanner dit liv til et on-going eventyr. Fyldt med storhed, magi, glæde og transformation - a masterpiece.

Se for dig hvordan et liv, levet med mod, selvkærlighed, dyb mening og glæde ser ud. Et liv levet FULDT UD.

 

 

MØD DIN UNDERVISER

Jeg hedder Mette, er en årgang 1981 og uddannet psykolog i 2012 med speciale i særlig sensitivitet.

I 2014 startede jeg min første virksomhed som privatpraktiserende psykolog, med fokus på at hjælpe særligt sensitive mennesker. Mennesker som ofte har spirituelle oplevelser og evner – mig selv inkluderet.

Som kendskabet til den energetiske og spirituelle verden tog fart, valgte jeg i 2021 at følge et stærkt intuitivt kald og lukke min psykologpraksis, for at starte en helt ny forretning. En forretning som i den grad er et levende udtryk af min sjæl.

I dag lever jeg af at hjælpe mennesker med at heale og forløse gamle sår, traumer og blokeringer – og aktivere deres sjælsgaver, evner og formål.

Gennem de seneste år har jeg selv investeret meget tid i min egen spirituelle og personlige udvikling. Resultatet har været en overvældende følelse af frihed, livsglæde, kærlighed, og et flow, der naturligt følger efter det indgående arbejde med mig selv. Dette er de utrolige gaver, som følger med det dybe, indre arbejde.

Min rejse stopper aldrig. For et liv med sjælen i førersædet kalder på evig ekspansion, nysgerrighed, åbenhed og udvikling - og jeg ELSKER det.

Læs mere om mig og min rejse her 

IMG_1977

Derfor vil jeg gerne invitere dig med på din næste rejse - en rejse hvor helte skabes og træder i karakter.

Lad mig tage dig med ind i de uforløste dele af dig. Her vil vi sammen cleare, forløse og frisætte. ALT det som holder dig nede og holder dig tilbage. Og lad mig tage dig med ind i dine skatkamre og frisætte gemte og dyrbare potentialer.

På denne rejse lærer du at LEVE livet - i dyb kontakt til både din krop og sjæl.

Min intention er, at du slipper ALT det du IKKE er, for at bevæge dig ind i din sande esses - hjem i dig selv.

Dette er rejsen jeg selv har taget - og fortsat rejser ad.

 

Oplever en ro og livsglæde jeg ikke har kendt til før.

"At være med på LEAD har været den største gave til mig selv og en investering i min livskvalitet som jeg ikke havde forestillet mig mulig.

Jeg er i stand til at tage lederskab over mit liv på en ny måde. Mine mål og drømme for livet står mere klart og de første skridt henimod dem er taget med stor selvrespekt og egenomsorg. På den indre scene oplever jeg en ro og livsglæde jeg ikke har kendt til før. Jeg oplever en markant øget bevidsthed ift. mine reaktionsmønstre og er vedvarende overrasket over de tilsvarende positive ændringer på den ydre scene.


Gruppeformatet bidrager til en fantastisk samhørighed og støtte, som jeg mærker hver eneste dag, ikke kun under sessionerne. Ved hver eneste session dukker fælles temaer op som er med til at skabe et meget kærligt felt for alles udvikling. Mette er eminent til at holde feltet og mærke ind i hvad der skal til. Hun evner på smukkeste vis at skabe et rum, hvor man tør møde op med alt hvad man er og hvor man tør se sig selv i øjnene. Her tør man lade facaderne falde og tage sig selv alvorligt."

- Anonym

HVAD DU FÅR UD AF EN UDDANNELSE HOS by-SOUL

 4

På LEAD får du den allervigtigste uddannelse i hele dit liv. Den består af alt det du skal vide og mestre, for at leve et liv i frihed, glæde, flow og balance. Alt det der sætter dig fri!

Vi følges i 12 måneder og du lærer at:

 • Øge selvkærlighed og selvomsorg.
 • Styrke dit mod og din handlekraft.
 • Frisætte din legende kreativitet og flow.
 • Mestre manifestation og forstå de universelle love.
 • Cleare og frisætte gammel karmisk energi, sjæls-kontrakter og sætte flow i stagneret energi.
 • Mestre energi, kanalisering og frekvens.
 • Opløse gamle begrænsende overbevisninger, skygger, sår og traumer.
 • Styrke forbindelsen til din sjæl og spiritualitet.
 • Forløse og forstå alle slags følelser.
 • Se hvilke evner og gaver du bringer ind i dette liv og hvordan du bedst bruger dem.

 

Og meget mere fra denne lækre kombination af terapeutisk energiarbejde.

HVAD DELTAGERNE SIGER OM

LEAD

 • Mette Kronholt

  At være med på Mettes LEAD har gjort en kæmpe forskel for mig. I starten var mit ego meget skeptisk. Første skridt var, at jeg tillod mig selv at lytte til i mig, det der kaldte på at jeg skulle deltage. Det jeg kan mærke i dag er, at min tilgang til mine omgivelser er blevet mere bevidst, og jeg har lært at få øje på hvad der sker, når jeg responderer i stedet for at reagerer, hvad der også er vigtigt i at drive virksomhed og ikke mindst for mit selvbillede. Mette skaber et fantastisk kærligt rum for læring med en særlig energi. Jeg var lidt skeptisk ift. at det var online - men hold da op hvor det er gjort til skamme. Det er helt specielt og nærværende, trods den fysiske afstand. Mette er utrolig kærlig i den måde hun styrer og guider, også er hun skarp i at støtter hver vores proces. En rejse jeg ikke vil have været foruden.

  Anonym kvinde ,

 • Mette Kronholt

  Da jeg mødte Mette, kunne det ikke gå hurtigt nok med at komme på sporet igen. Jeg vidste at mit daværende liv ikke var godt, men var ikke tryg ved at skabe nyt. Visuelt var jeg på oprørt hav.
  Langsomt og sikkert fik du mig på land igen. Et nyt land. Her kunne jeg begynde at navigerer efter at mærke mig selv og mine reaktioner. Ved dine fantastiske egenskaber og redskaber, øvelser og støtte føler jeg mig nu tryg ved mig selv. Jeg kan drømme og ler for mig selv, ja drømme stort endda. Jeg nyder mine øvelser og tænker tit; hvad nu hvis det var på en anden måde. Pt. øver jeg mig i, at det er okay ikke at skynde mig frem i verden. Det er okay og vigtigst for mig at kunne mærke hvad der er kærligst for mig ar gøre. Det at lytte indad. Det at tage lederskab for mit liv.

  Kirstine ,

 • bysoulbusiness-mette-kronholt-lead-online-kursus-design-louise-sommer LEAD

  Et 9 månders online kursus med to fysiske events.

  LEAD er skabt til dig der er lysarbejder og mærker du er her for, at gå forrest og lede andre på deres bevidsthedsrejse. Op i bevidsthed. Op i frekvens. Ind i kærlighed, frihed, overflod og fred.

  LEAD kalder på kreative ildsjæle og spirituelle entreprenører, som mærker at NU er det tid til, at frisætte potentialer, heale de sår, traumer og karmiske imprints, som holder dig nede og holder tilbage.

  DKK 27.217,00 (inkl. moms)

  Jeg er meget taknemlig for, at jeg i sin tid fandt Mette og kan kun på det varmeste anbefale hende. Hun har med sit kærlige, varme og empatiske væsen, skabe et meget tillidsfuldt og autentisk rum, hvor jeg trygt har kunnet vise de mest sårbare sider af mig selv.

  Det der især har været vigtig i mit forløb med Mette er, at hun har formået at vise og lære mig, at jeg ikke er et offer for de ting, der sker i min omverden. Der er altid en læring, som jeg "vokser" af, hvis jeg integrerer den. Ligeledes har jeg lært at mærke ind i, hvad der er sandt og rigtigt for mig. Forløbet har gjort, at jeg nu tror mere på mig selv og derfor mere tør vise verden, hvem jeg virkelig er.

  Helena ,

 • Mette Kronholt

  Af hjertet tak! Jeg bobler af frihed (bedste ord jeg lige kunne finde). Kan slet ikke finde ind på sofaen! Har så meget energi, selvom jeg er træt. Nu vil jeg tænde for noget fed musik og danse lidt med mig selv. ON MY OWN! Elsker det du gør ved mig. Af hele mit hjerte TAK! Du er så vild! Jeg føler mig 10 kg lettere, svæver nærmest.

  Carina ,

 • Mette Kronholt

  Jeg har taget mange entreprenør marketings kurser. INGEN har kunne måle sig med Mettes kvalitet, dybde og kærlige nærvær. Mettes LEAD er dyb, ægte kvalitet og skaber en powerful forbindelse til din sunde og ægte indre- og ydre leder.

  Louise ,

 • bysoulbusiness-mette-kronholt-lead-online-kursus-design-louise-sommer LEAD

  Et 9 månders online kursus med to fysiske events.

  LEAD er skabt til dig der er lysarbejder og mærker du er her for, at gå forrest og lede andre på deres bevidsthedsrejse. Op i bevidsthed. Op i frekvens. Ind i kærlighed, frihed, overflod og fred.

  LEAD kalder på kreative ildsjæle og spirituelle entreprenører, som mærker at NU er det tid til, at frisætte potentialer, heale de sår, traumer og karmiske imprints, som holder dig nede og holder tilbage.

  DKK 27.217,00 (inkl. moms)

  Der er et liv før og et liv efter LEAD. Et liv med mindre indre støj, mere frihed, glæde og højere bevidsthed. LEAD får mine varmeste anbefalinger.

  Ninna ,

TILMELDING

KOM MED OG OPLEV HVAD LEAD KAN GØRE FOR DIG

 

Grafik til produktkatalog

Denne uddannelse er IKKE skabt for at lære dig en formel til succes og rigdom.

Derimod er det en invitation ind i en dybtgående transformation, der vil vække din power, selvkærlighed, mod og passion.

På LEAD lærer du at lede dig selv – både igennem de lyse og mørke tider. Du vil få hjælp til at skabe en dyb forbindelse med din krop, naturen og din sjæls unikke potentialer, samt forstå og tolke alt hvad der sker, i og omkring dig, fra sjælsperspektivet.

Herfra vil succes blot være et naturligt biprodukt – en afspejling af den person du er blevet.

 

LÆR MERE HER

LIDT OM

DET PRAKTISKE


HVORNÅR

LEAD strækker sig over 12 måneder, hvilket betyder at der er opstart én gang om året. For opdateringer om opstart af det næste hold, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev her

PRIS 

Prisen for hele uddannelsen er 37.000 kr.  Du har mulighed for at opdele betalingen i 6, 12 eller 18 rater, alt efter hvad der passer bedst til dig og din situation.         

HVEM KAN DELTAGE

LEAD byder alle velkommen, men undervisningen er skræddersyet til ledende lysarbejdere, der ønsker at træde ind i deres power og udfolde deres spirituelle evner.

HVOR 

Hver uge samles vi til online undervisning via Zoom. Derudover får du mulighed for at deltage i 3 weekendevents, hvor vi vil mødes fysisk, for at fordybe os i forskellige emner.

EKSTRA 

Under uddannelsen får du 3 x 1:1 sessioner med mig, Mette. Det er en unik mulighed for skræddersyet støtte, der hjælper dig med at nå dine mål og udfolde dit fulde potentiale.

FÆLLESSKAB

Som deltager får du eksklusiv adgang til holdets private Facebook-gruppe. Her kan du dele dine erfaringer, stille spørgsmål og sparre med dine medrejsende og mig.

Mette Kronholt

Mette er et menneske og en sjæl, som praktiserer det hun underviser.

Mette Kronholt

I Mette får du en støttende, omsorgsfuld, udfordrende og vis rejseguide.

Mette Kronholt

Mette leverer altid undervisning af højeste kvalitet, med DIG og din rejse i fokus.

Mette Kronholt

Mette en dejlig jordnær og humoristisk måde, at formidle komplekse og "højtsvævende" budskaber på.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

FAQ

Er det første gang du overvejer at tage en uddannelse hos by-SOUL, så tag et kig på nedenstående. Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Efter at holdet er dannet, vil vi sammen beslutte, på hvilke dage og tidspunkter undervisningen skal finde sted, gennem en meningsmåling for at imødekomme alles præferencer. Typisk arrangerer vi undervisningen på to forskellige dage i løbet af ugen, eksempelvis mandag den ene uge, efterfulgt af fredag eller søndag den næste. Dette format sikrer, at alle deltagere har mulighed for at være med live i mindst nogle af undervisningsgangene.

Alle sessioner bliver optaget og gjort tilgængelige på din personlige kursusside i Simplero kort efter afholdelse. Du har mulighed for at gense dem som video eller lytte til dem som lydfil (podcast), alt efter hvad der passer dig bedst. Dette giver dig fleksibiliteten til at opleve sessionerne igen, uanset hvor du er og når det passer ind i din tidsplan.

Når du deltager på LEAD, bliver du automatisk en del af holdets private Facebook-gruppe, som er reserveret udelukkende til LEAD-deltagere. Her kan du dele dine oplevelser, søge støtte eller sparre med andre, uanset tidspunktet på døgnet eller dagen i ugen. Du vil modtage feedback både fra mig og dine meddeltagere. Jeg engagerer mig i gruppen på sammen vilkår som alle andre, så der kan gå et par dage, før du hører fra mig, men vær sikker på, at din stemme og dine oplevelser er vigtige for os alle.

1:1 sessionerne er skræddersyede til netop dig og din unikke situation. Hver session har et klart fokus, så du får mest muligt ud af vores tid sammen.

 1. I den første session vil vi udforske dine sjælsgaver og opdage, hvordan du kan bringe dem fuldt ud til live i både dit personlige og professionelle liv.
 2. Anden session handler om at bryde igennem de barrierer, der holder dig tilbage fra at leve frit og autentisk, så du kan opnå dit fulde potentiale.
 3. I den tredje og sidste session har du friheden til at vælge, hvad vi skal arbejde med, og vi vil sammen udforske, hvordan du kan skabe det liv, du virkelig ønsker.

Weekendeventsene vil foregå på en kursusdestination enten i Nord- eller Midtjylland, hvor der vil være mulighed for overnatning på eget initiativ. Valget af weekender baseres på en meningsmåling, hvor vi sikrer, at flest mulige deltagere kan deltage. Jeg har endnu ikke oplevet, at vi ikke har kunnet finde weekender, der passer for alle, da disse events har høj prioritet blandt LEAD-deltagerne.

Hver weekend vil være centreret omkring et specifikt tema, som vi vil udforske i dybden sammen. De tre fokusområder for weekendeventsene er:

 1. Energiarbejde, kanalisering og intuition
 2. Skyggearbejde
 3. Manifestation + afslutning og uddeling ar uddannelsesbevis

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Logo (6)