Produkter

Other

DKK 157.00

Sjæls PORTALEN

Jeg ønsker at byde dig velkommen til et rum hvori din sjæl kan trænge dybere ind i dit menneske. Et rum hvori det bliver let, legende og vigtigt, at omsætte det mere subtile energi-arbejde til "hands-on-menneske-kundskab" - i form af jordnære, brugbare handlinger og redskaber, som kan støtte dig i at være et groundet besjælet væsen på jorden. Med ALT hvd du er.

Du modtager her én måendtlig kanalisering, samt én månedlig masterclass, som begge vil støtte dig på din spirituelle rejse og støtte din sjæl i, at trives som menneske.

Herudover bliver du en del af et online-fællesskab, med andre skønne, spirituelle mennesker og der vil være mulighed for at dele-, sparre og støtte hinanden.

Jeg vil også i denne guppe hoppe ind med ekstra små live-sessioner og andet, som jeg mærker energien kalder på.

DKK 37,000.00

LEAD er rejsen hvor helte skabes. I 12 måneder rejser vi sammen, igennem de uopdagede, uhealede og uforløste dele af dit sind, dit følelsesliv og dit energifelt. Vi frisætter, justerer, healer og forløser.

LEAD åbner for alle dine uopdagede skatte, integrerer dine skygger og henter gemte og glemte sjæls-dele hjem.

LEAD er til dig som mærker en trang til, at antænde din fakkel og bærer den. Højt over dit hoved, så den kan tænde lyset i mange hjerter via din frekvens og det du skaber. 

Efter LEAD er du ikke den samme.

DKK 3,330.00

Velkommen til dette lækre forløb, som lærer dig at forstå og mestre energi, frekvens og universets love. Her får du viden, redskaber og energetiske life-hacks, til at manifestere en fantastisk version af dit liv. Vi har fokus på at du lærer din egen magnetiske essens at kende og opbygger en stærk og høj vibration

Du kan også købe pakken med adgang til 3 og 5 af årets kommende forløb.

DKK 3,330.00

Det er tid til, at cleare og vække din dybe essens - KÆRLIGHEDENS kraft

Det er tid til, at lade kærligheden strømme ind i dit væsen og heale, frisætte og forløse, det som er klemt, nedlukket og glemt.

Og det er tid til, at lade kærligheden strømme i dig og ud fra dig, som den healende magnetiske livskraft den er.